darq : adiatom, masz w regulaminie wszystko :D , poza tym nie wiem czy nie był temat na tym forum o pobieraczku,
adiatom : ja im nie dam ani gorsza ! wogole ja na tej stronie bylem tylko raz xd
adiatom : sluchajcie zarejestrowalem sie na pobieraczek.pl i juz mi chca zalozyc sprawe w sadzie za to ze nie wykupilem pakietu - _ - mam 3 dni zeby im zaplacic 96zl albo bedzie mi grozila kara pozbawienia wolnosci od 6miesiecy do 8 lal
zycho.i.am = : «link» nowy vid na moje 18ste urodziny!!
hardmusicgir : ja nie mogłam spać bo ktoś mi na to nie pozwolił,chwilkę przysnęłam i mnie obudzli ale to jeszcze nic,miałem przesiadkę w Toruniu a tam pociąg godzinne opóźnienie O_O myślałam że mnie tam... do tego autem okolo 20 - 30min - nigdy więcej xd
spidi : dokladie o nich ; D wsiadlem do pociagu i spalem cala droge ; D podejrzewal ze wygladalem jak czubek bo mialem na sobie 2 pary jeansow ; D
hardmusicgir : mówisz o tych bezdomnych?xD no na poczekalni wesoło było :P
spidi : snieg , grad i ch*j wie co ; D ja bylem pijany wiec bylem zabezpieczony przd chorobami | btw .w poczekali Xero znalaz swoich rodzicow ; D
hardmusicgir : więcej takiej przygody nie mam zamiaru przeżyć :P jaka ja później chora byłam;p
hardmusicgir : w adidasach przez ten śnieg,wtedy tez padał śnieg prawda?^^ nie znając drogi... xD nie zapomne tego weekendu xD na poczekalni śmierdziało i zimno do tego... ^^
spidi : nie moja wina ze mialem potrzebe ; D ale spacer tez byl fajny - 25 i ch*j ; D
hardmusicgir : gdybyś się wtedy nie 'odlewał' to tramwaj by nam sprzed nosa nie spieprzył... xD
spidi : haha ; D grubo bylo w grudniu ; D
hardmusicgir : miło by było Cię zobaczyć,po akcji w grudniu xD
spidi : hmmm po staremu ;P jak bd mial kase to moze wpadne na MOH - a ; D
hdm/maly : wbijcie na ten link i wklejcie to co jest po nim tylko i usuncie odstepy miedzy " - "
hardmusicgir : czesc czesc :P || a nudy,nic ciekawego sie nie dzieje,kombinuje zeby na MOHa przyjechac ^^ co u Ciebie Spidi?
Ostatnio edytowany przez GruszeQ 2010-09-01, 12:15, edytowano w sumie 17 razy
2009-03-27, 17:08
floward
Obeznany
Re: GruszeQ rawkin. [30.05.10r.]
wyżej kolana w rm i śmielej gubisz środek i rozpływa Ci się moement pomidzy
2 a 3 ruchem Rm'a, przy shuffle nie kręć tak tyłkiem.
Jak dla mnie RM'a robisz na raz
Powodzenia .. jak jeszcze coś zauważę napiszę;)
Ok, dzięki. Postaram się te elementy poprawić. A co do tego RM'a, że jest raz na 1x a raz na 2x to tylko dlatego, że już byłem zmęczony, bo przed nagraniem już sobie trochę czasu poszurałem : P
Mimo wszystko poćwiczę nad tymi elementami i wstawię za jakiś czas nowy filmik, żebyście ocenili ewentualną poprawę : )
_________________ I'm a motherfuckin' Raver with a Hardstyle flavor.
Ta moze i kuleją ale nieproblem to wyleczyć ćwicz jak ja i tańcz dla przyjemności bo tańczylem dla zaawanego i sie zbocilem teraz naprawiam kawałeczek po kawaleczko
Popraw wyżej wymienione błedy i szlus xD
Ja sie nie znam. znaczy w 50% ^^ xD a wiec tak ja widze duzy problem z rownowaga.... rece trzymasz trak sztywno ze jesli sie tak nauczysz panowac nad rownowaga to wiem ze nie bedziesz w stanie cokolwiek z nimi robic( wiem z dośw. gdyz kolegha ma ten problem.) ode mnie szacun za taka predkosc przy rmie na 2 na 1szym filmiku
btw
Soki. - wyjeb*** awatar ^^
_________________ Husar chce, Husar może Husar zawsze dopomoze. Nie ogarniam buforku, a i tak kocham breakcory :D
wyżej kolana w rm i śmielej gubisz środek i rozpływa Ci się moement pomidzy 2 a 3 ruchem Rm'a, przy shuffle nie kręć tak tyłkiem. Jak dla mnie RM'a robisz na raz Powodzenia .. jak jeszcze coś zauważę napiszę;)
floward napisał wszystko co trzeba było napisac.
Nie było rąk pokazanych ale dopatrzyłem się.
Jeszcze ręce dodaj
[ Dodano: 2009-03-27, 19:26 ] a jak już były to tylko troche
_________________ Pomogłem? Kliknij POMÓGŁ
wchodźcie plz ^^ ;]
2009-03-27, 20:26
Chris
Praktykuj, a na pewno zachwiania szybko miną...
2009-03-27, 20:29
Xeroksik
Ekspert
Rm musisz poprawić bo czasami jest dobrze a czasami źle Shuffle kręcisz pupcia z czasem sie tego oduczysz xD robisz dobrze shuffle'a
Przejścia narazie nie są dobre ;] poćwicz nad nimi kicków nie próbuj jeszcze ;]
PZDR Xero
_________________ Jak już mnie oglądasz to zostaw komenta ;] ! HWS Xero Jak pomogłem kliknij "Pomógł" to naprawdę nic nie kosztuje xD
Ok, zrobię nowy filmik za jakiś czas, przez ten czas poprawię wszystkie elementy które mi poradziliście, a Wy gdy dodam filmik ocenicie czy są jakieś poprawy. Ale rąk chyba narazie nie będę dodawać bo się zamotam z tym wszystkim.
pozdrO ; ]
_________________ I'm a motherfuckin' Raver with a Hardstyle flavor.
Mi coś w tym brakuje...Jak robisz rm'a to niewidac jakbys się ślizgał tylko jakbyś chodził. Popracuj nad nim. Shuffle cienko również pocwicz nad nim. Ręce...Cwicz nad nimi.
Tułów i głowa sztywne. Brak czucia w rytm. Nie tańcz narazie do muzyki. Opanuj podstawy i pocwicz do wolnej muzyki
Użytkownicy przeglądający to forum: Google Adsense [Bot] oraz 1 gość
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum