darq : adiatom, masz w regulaminie wszystko :D , poza tym nie wiem czy nie był temat na tym forum o pobieraczku,
adiatom : ja im nie dam ani gorsza ! wogole ja na tej stronie bylem tylko raz xd
adiatom : sluchajcie zarejestrowalem sie na pobieraczek.pl i juz mi chca zalozyc sprawe w sadzie za to ze nie wykupilem pakietu - _ - mam 3 dni zeby im zaplacic 96zl albo bedzie mi grozila kara pozbawienia wolnosci od 6miesiecy do 8 lal
zycho.i.am = : «link» nowy vid na moje 18ste urodziny!!
hardmusicgir : ja nie mogłam spać bo ktoś mi na to nie pozwolił,chwilkę przysnęłam i mnie obudzli ale to jeszcze nic,miałem przesiadkę w Toruniu a tam pociąg godzinne opóźnienie O_O myślałam że mnie tam... do tego autem okolo 20 - 30min - nigdy więcej xd
spidi : dokladie o nich ; D wsiadlem do pociagu i spalem cala droge ; D podejrzewal ze wygladalem jak czubek bo mialem na sobie 2 pary jeansow ; D
hardmusicgir : mówisz o tych bezdomnych?xD no na poczekalni wesoło było :P
spidi : snieg , grad i ch*j wie co ; D ja bylem pijany wiec bylem zabezpieczony przd chorobami | btw .w poczekali Xero znalaz swoich rodzicow ; D
hardmusicgir : więcej takiej przygody nie mam zamiaru przeżyć :P jaka ja później chora byłam;p
hardmusicgir : w adidasach przez ten śnieg,wtedy tez padał śnieg prawda?^^ nie znając drogi... xD nie zapomne tego weekendu xD na poczekalni śmierdziało i zimno do tego... ^^
spidi : nie moja wina ze mialem potrzebe ; D ale spacer tez byl fajny - 25 i ch*j ; D
hardmusicgir : gdybyś się wtedy nie 'odlewał' to tramwaj by nam sprzed nosa nie spieprzył... xD
spidi : haha ; D grubo bylo w grudniu ; D
hardmusicgir : miło by było Cię zobaczyć,po akcji w grudniu xD
spidi : hmmm po staremu ;P jak bd mial kase to moze wpadne na MOH - a ; D
hdm/maly : wbijcie na ten link i wklejcie to co jest po nim tylko i usuncie odstepy miedzy " - "
hardmusicgir : czesc czesc :P || a nudy,nic ciekawego sie nie dzieje,kombinuje zeby na MOHa przyjechac ^^ co u Ciebie Spidi?
Jest energia i to widać! Tak jak napisałem użytkownikowi Bart: za wolny taniec, za szybka nuta. Spróbuj podstawić coś wolniejszego bo jak patrzysz na off beat to filmik robi się mniej ciekawy. Spróbuj podstawić coś z mniejszą ilością BPM. Na ogół spoko. Szczerze przyznam, że zadziwiłeś mnie swoją energią, jak chcesz to możesz mi jej trochę podrzucić w wolnej chwili
Ćwicz, ćwicz i jeszcze raz ćwicz! Pamiętaj jest dobrze, ale wolniejszy beat
nowy, wiem jakość beznadziejna, nagrywane moim złomem (telefonem) i jeszcze po ciemku bo chcialem zeby szelki było "widać" . Filmik zrobiony z nudów !! Możecie ocenić Choć i tak nie wiem czy coś zobaczycie Niedługo nagram normalny filmik, dłuższy i z lepszą jakościa
pozdro dla Petera, jego szelki xD
_________________ "I wanna dance I wanna dance in the lights"
http://www.youtube.com/user/rav0811
Ostatnio edytowany przez Varnish, 2010-06-15, 16:38, edytowano w sumie 1 raz
Z warsztatu juz mozesz wyjsc Podobają mi sie spiny, dużo tricków umiesz, ale połączyć ich zbyt dobrze nie umiesz, pierwsze 2 tracki offbeat, pozniej bylo dobrze ;] Nie wiem czy idziesz w hard czy soft, po nogach bardziej widać softa ale za to góra jest pochylona i bardziej hardowa przez co dla mnie dziwnie to wyglada Pozdro!
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum