| Autor |
Wiadomość |
|
miniol
Administrator
Rejestracja: 2007-11-23, 18:48 Posty: 1454 Miejscowość: Siemianowice Śl.
|
 Re: powrót.
Nie zdążyłem przeczytać wszystkich postów, ale odnośnie tego co wyłapałem. Całkowicie zgadzam się z Tobą dead. Forum bardzo dużo traci przez samo narzekanie. Inni się zniechęcają wysłuchując lamentów innych. Neville napisał(a): Teraz wszystko sie zjebalo przez ta 'przeprowadzke', ludzie tesknia za starym forum, za starym wygladem Forum zostało przeniesione, bo było narzekanie, że nic się nie dzieje. Teraz jest narzekanie, żeby wrócić do starego. Po przerobieniu ms.pl na samo forum wystarczyłoby odczekać miesiąc, aż ktoś by wyskoczył z tekstem, że nic się nie dzieje w forum i najlepiej zrobić coś nowego. Chaos napisał(a): Dead, sorki bardzo ale i Ja i Ty g*wno wiemy praktycznie o klimacie ktory panowal tutaj kiedys. Na początku forum też było paskudne. Tylko, że wtedy ludziom zależało ogólnie na MS i poznawaniu nowych ludzi. Wygląd forum nie liczył się w ogóle. Pierwsze wzmianki o tym, żeby zrobić nowy lay były po jakimś roku. Teraz chyba tylko wygląd się liczy ;p mateos1717 napisał(a): moze zeby zaczac wracac do dawnego klimatu to zacznijmy od przywrocenia podzialu na poczatkujacy/zaaw./expert ?? Żeby wrócić do dawnego klimatu wystarczy, że wszyscy ochłoną i wykażą się cierpliwością. Tak w ogóle, to wygląd i funkcjonalność ms.pl to jedno, ale chyba to wszystko razem wzięte nijak ma się do atmosfery która tutaj panuje. Szczególnie, że dupiata atmosfera już była na starym forum. Myślę, że główną przyczyną tego wszystkiego jest inteligencja niektórych użytkowników, która jest na poziomie pudla. Jak czytam posty takiego SiemensJumper to odechciewa mi się w ogóle tutaj z kimkolwiek pisać. Bo wydaje mi się, że marnuję swój czas pisząc tutaj cokolwiek. A mógłbym w tym czasie już spać. Na szczęście są tutaj też ludzie z którymi można normalnie rozmawiać. Popołudniu może uda mi się doczytać pozostałe posty i wtedy się wypowiem dokładniej.
_________________ [center]Shuffle is not fashion!!![/center]
|
| 2010-07-29, 05:48 |
|
 |
|
Neville
Ekspert
|
Ok wrzucamy na luz, w takim razie moze zaczniemy cos robic? Miniol odezwij sie do mnie na gg jak bedziesz mial wolna chwile to moze w czyms ci pomoge itd.
| 2010-07-29, 12:38 |
|
 |
|
SiemensJumper
User
Rejestracja: 2009-04-04, 22:37 Posty: 192 Miejscowość: Jastrzębie Zdrój
|
dzięki 
|
| 2010-07-29, 17:28 |
|
 |
|
adson993
User
|
SiemensJumper napisał(a): dzięki  Jesteś idiotą. Tak żałosny jest twój spam, że gdybym miał możliwości to więcej byś na tym forum nie popisał przez jakiś czas. Aha i daruj sobie swoje komentarze bo opinie innych obchodzą mnie tyle co zeszłoroczny śnieg i Ty, czyli nic. Wracając do tematu. Nie będę się rozpisywał nie wiadomo ile bo co bym nie napisał to już będę powtarzał innych. Ale 1. to dokładnie to co Nervan napisał te kolory się zlewają i wgl cały ten wygląd mnie zniechęcił, a 2. to właśnie klimat i brak życia tego forum. Patrząc na nie mam wrażenie jakby te forum było przez wszystkich zapomniane co prowadzi do tego, że sam już jakoś nie widzę potrzeby na zaglądanie tutaj  No tyle ode mnie i mimo wszystko będę czekał na zmiany.
|
| 2010-07-29, 20:42 |
|
 |
|
SiemensJumper
User
Rejestracja: 2009-04-04, 22:37 Posty: 192 Miejscowość: Jastrzębie Zdrój
|
Ogarnij się, synek. To jest po prostu smieszne i tyle, mam plakac?
|
| 2010-07-29, 20:58 |
|
 |
|
adson993
User
|
SiemensJumper napisał(a): Ogarnij się, synek. To jest po prostu smieszne i tyle, mam plakac? To przestać frajerować jak jakiś kretyn. Tu się wypowiada osoba na temat co i jak a ty z nieśmiesznymi goframi wyskakujesz? Jak cię to nie obchodzi to stul pysk i idź psu jaja wylizać jak nie masz co robić, bo ja popieram zdanie zdebika, że taki kretynizm powinien być wynagradzany.
|
| 2010-07-29, 21:36 |
|
 |
|
mateos1717
Ekspert
|
e mam taka sugestie z wracaniem do klimatu : moze zacznijcie wkoncu filmiki ludziom komentowac tez na forum ??
_________________ www.youtube.com/user/mateos1717
|
| 2010-07-29, 21:55 |
|
 |
|
miniol
Administrator
Rejestracja: 2007-11-23, 18:48 Posty: 1454 Miejscowość: Siemianowice Śl.
|
Sprawdźcie, czy możecie już normalnie moderować forum.
_________________ [center]Shuffle is not fashion!!![/center]
|
| 2010-07-30, 15:56 |
|
 |
|
Neville
Ekspert
|
Pisalem Ci na gg, ze moderacja u mnie juz smiga, ale nie mam rangi i nie moge usuwac warnow. 
| 2010-07-30, 16:52 |
|
 |
|
olejkoks
Nowy
|
To forum to juz ze tak sie wyraże zeszło na psy -.- 2 dni czekalem az ktos mi odpowie na glupie pytanie dotyczace szelek czy moga byc w ksztalcie y zamiast x ;] Ja jestem za tym jak all  wrucic do starego forum i najwazniejsze ZAREKLAMOWAC ZNOWU SHUFFLE
|
| 2010-07-31, 00:16 |
|
 |
|
Nervarien
Ekspert
|
_________________ http://www.youtube.com/user/Nervarien\
Polecam używanie PM jeśli potrzebujesz ze mną kontaktu.
|
| 2010-07-31, 13:49 |
|
 |
|
Strawberry
Ekspert
Rejestracja: 2008-08-17, 11:30 Posty: 1289 Miejscowość: Oświęcim
|
używam najnowszego chrome i u mnie wszystko bangla (działa). próbowałeś re-install chrome? 
|
| 2010-07-31, 21:15 |
|
 |
|
Nervarien
Ekspert
|
Strawberry napisał(a): używam najnowszego chrome i u mnie wszystko bangla (działa). próbowałeś re-install chrome?  Chyba mnie nie zrozumiałeś. Mi nie działają funkcje moderatora (usuń, zamknij, przenieś temat itp.) i właśnie ten komunikat wyskakuje.
_________________ http://www.youtube.com/user/Nervarien\
Polecam używanie PM jeśli potrzebujesz ze mną kontaktu.
|
| 2010-08-01, 17:06 |
|
 |
|
Shadyx
User
|
Cytuj: A wszystko przez skutera. Po jego filmikach była plaga nowych i znikł klimat bo nikt się prawie nie zna  przesadzasz, kazdy sie go uczepil jak mucha na plaster. wydaje sie mi ze to forum troszke sie trzymalo jak on wpuscil shuffle w TV. bo przynajmniej pojawaili sie spamerzy, na ktorych posty az milo bylo odpowiadac, nowe filmiki na warsztacie itp. pozatym chociaz troche dal promo shuffle w polsce, bo czasem gdzies szurajac ludzie sie patrza na mnie jak na ***** ktory uciekl z psychiatryka nie wiedzac co to jest. od siebie cos zarzucajac. to forum buduja ludzie i to od nich zalezy czy cos z tym zrobia czy nie. jak narazie wszystko sie zapowiada na tak, ale znajac polskie realia choy z tego bedzie, chyba nastal czas kiedy to forum tez dopadl krotki/dlugi kryzys spolecznosciowy. to forum nie ma promocji ale gdyby nikomu to nie przeszkadzalo i kazdy dodal w nazwie filmiku [melbshuffle.pl] juz cos by sie pojawilo. to tyle narazie odemnie, bd sie jeszcze kiedys rozczulal zegan,
_________________ SILESIA ROCKERS member...
|
| 2010-08-03, 00:45 |
|
 |
|
LiPa.
Ekspert
Rejestracja: 2008-06-11, 18:47 Posty: 694 Miejscowość: BatoRy CiTy.
|
Shadyx napisał(a): Cytuj: A wszystko przez skutera. Po jego filmikach była plaga nowych i znikł klimat bo nikt się prawie nie zna  przesadzasz, kazdy sie go uczepil jak [...] bd sie jeszcze kiedys rozczulal zegan,  /i gdzie teraz Ci Twoi spamerzy:>/
_________________ http://www.youtube.com/user/LipaShuffle
Marus to jest napinka naturalna 100 % wiec prosze go zostawic w spokoju bo nawet jakby sie na glowie krecil bylby za sztywny ^^
|
| 2010-08-03, 18:08 |
|
 |
|
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość |
|
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum
|
|