Logo melbshuffle.pl
Ostatnia wiadomość: 3 godzin, 28 minut temu
  • mateos1717 : nev nie chodzilo mi o pierwszego ;p ktorys tam pod koniec
  • varnish : «link» i tu ;)
  • varnish : «link» oceniac ;)
  • dead : pumex - nice new vid - dawno nic nie wrzucales :D
  • xahon : o Puma i Neville kope lat ^^
  • neville : «link» to jest blaze! :3
  • neville : 1 koles skillem? To jest blaze, ja go tam podziwiam.
  • hr//puma : dziex ^^ moj kumpel polozyl sie teraz dopiero spac . od 23 do 8mej dzis rano pracowal nad filmikiem a mysmy zasneli >_
  • hdm/maly : mi sie podoba ;d
  • hr//puma : no jeden dlugi czas tanczyl hakke bo tylko hardcore sluchal
  • mateos1717 : 1 koles cos tak skillem chyba troche odstaje ;p a reszta nice ;]
  • hr//puma : wczoraj nakrecilem z ziomkami video ... co sadzicie ? «link»
  • hdm/maly : Yo ;d
  • hr//puma : witam was ^^
  • xahon : emka
  • cliwer11 : no siema
  • hardmusicgir : tu w sumie nie jest tak źle,tyle że nie ma gdzie i z kim iść - jednak jak miałam psa to miałam pretekst żeby wyjść^^
  • xahon : nuda :D bo przez pogode nie ma gdzie dupy ruszyć;P
  • hardmusicgir : co u Ciebie?
  • hardmusicgir : a nic,nuda na chwile weszłam posprawdzać i spadam :P
  • xahon : tam*
  • xahon : no dokladnie ciocia;* co tam jak tak:D
  • hardmusicgir : Szymek ;*
  • xahon : stypa;p
  • lukas807 : skomentujcie ktoś
  • lukas807 : «link»
  • Trash11 : ja :P
  • kuma : ja tez ^^ ; P
  • spidi : ja jestem ; D
  • jajcun18 : siemano!!jest ktos??
  • darq : :D
  • kuma : hej ^^
  • hdm/maly : aha ;d wszyscy juz spia ;p;p
  • hdm/maly : siemka all
  • lukas807 : «link»
  • VerteX : «link»
  • kamol : «link» macie szopy i nie spamowac a ładnie pisać :D
  • lipek : jołłł
  • kuma : hej ; D
  • cliwer11 : ej no siema wam wszystrkim;][
  • hardmusicgir : jak nie ma w koło tłoku to ok :P
  • rudy : dobra, juz nie bedziemy :]
  • hardmusicgir : dlatego nie lubie jak ktoś mi nickiem wali na mieście xD
  • rudy : nie zdziwiłbym się ^^
  • hardmusicgir : Karol też to zauważył,ciekawiło mnie czy on nie jest czasem z któregoś z for :P
  • rudy : aa te nupki... nie, nie przyglądałem się
  • hardmusicgir : Ci co wyglądali na ludzi słuchających reggae - _ - był ten blondyn w dredach,ta laska i jeszcze jeden taki ciemniejszy zaraz za Natanem
  • rudy : co za rasta style? o.o
  • hardmusicgir : jeden z kolesi,z tych rasta style ubrany w moro przyglądał się ,tak jakby kojarzył nick?
  • hardmusicgir : a miałam się Ciebie zapytać czy zwróciłeś uwagę jak Natan wołał do mnie po nicku stojąc w kolejce po zapiekanki
  • hardmusicgir : oczywiście :D
  • rudy : oke, to napisz wcześniej
  • hardmusicgir : jak będę w Toruniu to i do Czernikowa będę musiała zajrzeć xD
  • hardmusicgir : nie wiem kiedy będę w Toruniu,jak będę miała być to dam znać ;p
  • rudy : powiedz mi kobieto, kiedy będziesz następnym razem u mnie na mieście :D; poszuramy sobie i pokaże tą kulę ;p
  • hardmusicgir : nie śpie :D jeszcze nie śpie :P
  • rudy : HMG nie śpimy :D
  • rudy : witam :]
  • hdm/maly : elo all
  • strawberry : Adiatom, o tym to nawet w telewizji gadali, dałeś się im wyfrajerować jak w ch*j dużo Polaków. :D
  • cliwer11 : youtube.pl tam tez cos znajdziwesz;]
  • Lucar : znaczy ogarnąć * :D
  • Lucar : Siema, znacie może jakieś tutoriale z glidem? prosiłbym o takie przy ktorych łatwo ogarne ;d
  • varnish : chyba tak, ja po szkole, teraz pierwszy rok to straszą zeby sie uczyc... masakra :D niby pierwsze półrocze najgorsze
  • cliwer11 : simea a wy co po skzole xd \
  • varnish : «link» pls jeszcze raz :D
  • darq : ;)
  • adiatom : i ze mam takie wiadomosci olewac xd
  • adiatom : juz sie dowiedzialem ze to oszusci xd
  • darq : adiatom, masz w regulaminie wszystko :D , poza tym nie wiem czy nie był temat na tym forum o pobieraczku,
  • adiatom : ja im nie dam ani gorsza ! wogole ja na tej stronie bylem tylko raz xd
  • adiatom : sluchajcie zarejestrowalem sie na pobieraczek.pl i juz mi chca zalozyc sprawe w sadzie za to ze nie wykupilem pakietu - _ - mam 3 dni zeby im zaplacic 96zl albo bedzie mi grozila kara pozbawienia wolnosci od 6miesiecy do 8 lal
  • zycho.i.am = : «link» nowy vid na moje 18ste urodziny!!
  • spidi : pa; ) hmmm elegancko ; D
  • lukas807 : Jak tam wbijanie Spidi?
  • lukas807 : Yo
  • hardmusicgir : zajebiście wręcz ^^ lece miłego wieczoru ;*
  • spidi : to ciekawie tez ; D
  • hardmusicgir : miałam* xDDD
  • hardmusicgir : ja nie mogłam spać bo ktoś mi na to nie pozwolił,chwilkę przysnęłam i mnie obudzli ale to jeszcze nic,miałem przesiadkę w Toruniu a tam pociąg godzinne opóźnienie O_O myślałam że mnie tam... do tego autem okolo 20 - 30min - nigdy więcej xd
  • spidi : dokladie o nich ; D wsiadlem do pociagu i spalem cala droge ; D podejrzewal ze wygladalem jak czubek bo mialem na sobie 2 pary jeansow ; D
  • hardmusicgir : mówisz o tych bezdomnych?xD no na poczekalni wesoło było :P
  • spidi : snieg , grad i ch*j wie co ; D ja bylem pijany wiec bylem zabezpieczony przd chorobami | btw .w poczekali Xero znalaz swoich rodzicow ; D
  • hardmusicgir : więcej takiej przygody nie mam zamiaru przeżyć :P jaka ja później chora byłam;p
  • hardmusicgir : w adidasach przez ten śnieg,wtedy tez padał śnieg prawda?^^ nie znając drogi... xD nie zapomne tego weekendu xD na poczekalni śmierdziało i zimno do tego... ^^
  • spidi : nie moja wina ze mialem potrzebe ; D ale spacer tez byl fajny - 25 i ch*j ; D
  • hardmusicgir : gdybyś się wtedy nie 'odlewał' to tramwaj by nam sprzed nosa nie spieprzył... xD
  • spidi : haha ; D grubo bylo w grudniu ; D
  • hardmusicgir : miło by było Cię zobaczyć,po akcji w grudniu xD
  • spidi : hmmm po staremu ;P jak bd mial kase to moze wpadne na MOH - a ; D
  • hdm/maly : wbijcie na ten link i wklejcie to co jest po nim tylko i usuncie odstepy miedzy " - "
  • hardmusicgir : czesc czesc :P || a nudy,nic ciekawego sie nie dzieje,kombinuje zeby na MOHa przyjechac ^^ co u Ciebie Spidi?
  • hdm/maly : kuzwa.....
  • hdm/maly : «link» - dance.nl/
  • hdm/maly : elo all ;d
  • spidi : HMG ; * co tam? ;D
  • hardmusicgir : Gonzales ;*
  • spidi : stypa jak nic ; D | ohajo ; *
  • hardmusicgir : cześć. ależ zamuła - _ -
  • husky : siema

Tylko dla zarejestrowanych użytkowników

Start

Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 129 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  Następna
 powrót. 
Autor Wiadomość
Administrator
Administrator
Awatar użytkownika

Miejscowość: Siemianowice Śl.
Post Re: powrót.
Nie zdążyłem przeczytać wszystkich postów, ale odnośnie tego co wyłapałem.
Całkowicie zgadzam się z Tobą dead. Forum bardzo dużo traci przez samo narzekanie. Inni się zniechęcają wysłuchując lamentów innych.

Neville napisał(a):
Teraz wszystko sie zjebalo przez ta 'przeprowadzke', ludzie tesknia za starym forum, za starym wygladem

Forum zostało przeniesione, bo było narzekanie, że nic się nie dzieje. Teraz jest narzekanie, żeby wrócić do starego. Po przerobieniu ms.pl na samo forum wystarczyłoby odczekać miesiąc, aż ktoś by wyskoczył z tekstem, że nic się nie dzieje w forum i najlepiej zrobić coś nowego.

Chaos napisał(a):
Dead, sorki bardzo ale i Ja i Ty g*wno wiemy praktycznie o klimacie ktory panowal tutaj kiedys.

Na początku forum też było paskudne. Tylko, że wtedy ludziom zależało ogólnie na MS i poznawaniu nowych ludzi. Wygląd forum nie liczył się w ogóle. Pierwsze wzmianki o tym, żeby zrobić nowy lay były po jakimś roku. Teraz chyba tylko wygląd się liczy ;p

mateos1717 napisał(a):
moze zeby zaczac wracac do dawnego klimatu to zacznijmy od przywrocenia podzialu na poczatkujacy/zaaw./expert ??

Żeby wrócić do dawnego klimatu wystarczy, że wszyscy ochłoną i wykażą się cierpliwością.

Tak w ogóle, to wygląd i funkcjonalność ms.pl to jedno, ale chyba to wszystko razem wzięte nijak ma się do atmosfery która tutaj panuje. Szczególnie, że dupiata atmosfera już była na starym forum. Myślę, że główną przyczyną tego wszystkiego jest inteligencja niektórych użytkowników, która jest na poziomie pudla. Jak czytam posty takiego SiemensJumper to odechciewa mi się w ogóle tutaj z kimkolwiek pisać. Bo wydaje mi się, że marnuję swój czas pisząc tutaj cokolwiek. A mógłbym w tym czasie już spać. Na szczęście są tutaj też ludzie z którymi można normalnie rozmawiać.

Popołudniu może uda mi się doczytać pozostałe posty i wtedy się wypowiem dokładniej.

2010-07-29, 05:48
Profil E-mail WWW
Ekspert
Ekspert
Awatar użytkownika

Miejscowość: Lublin
Ok wrzucamy na luz, w takim razie moze zaczniemy cos robic?
Miniol odezwij sie do mnie na gg jak bedziesz mial wolna chwile to moze w czyms ci pomoge itd.

Pomogłem? Kliknij pomógł.

2010-07-29, 12:38
Profil WWW
User
User
Awatar użytkownika

Miejscowość: Jastrzębie Zdrój
dzięki :)

2010-07-29, 17:28
Profil E-mail
User
User
Awatar użytkownika

Miejscowość: Lubsko
SiemensJumper napisał(a):
dzięki :)

Jesteś idiotą. Tak żałosny jest twój spam, że gdybym miał możliwości to więcej byś na tym forum nie popisał przez jakiś czas. Aha i daruj sobie swoje komentarze bo opinie innych obchodzą mnie tyle co zeszłoroczny śnieg i Ty, czyli nic.

Wracając do tematu. Nie będę się rozpisywał nie wiadomo ile bo co bym nie napisał to już będę powtarzał innych. Ale 1. to dokładnie to co Nervan napisał te kolory się zlewają i wgl cały ten wygląd mnie zniechęcił, a 2. to właśnie klimat i brak życia tego forum. Patrząc na nie mam wrażenie jakby te forum było przez wszystkich zapomniane co prowadzi do tego, że sam już jakoś nie widzę potrzeby na zaglądanie tutaj :/ No tyle ode mnie i mimo wszystko będę czekał na zmiany.

2010-07-29, 20:42
Profil E-mail WWW
User
User
Awatar użytkownika

Miejscowość: Jastrzębie Zdrój
Ogarnij się, synek.
To jest po prostu smieszne i tyle, mam plakac?

2010-07-29, 20:58
Profil E-mail
User
User
Awatar użytkownika

Miejscowość: Lubsko
SiemensJumper napisał(a):
Ogarnij się, synek.
To jest po prostu smieszne i tyle, mam plakac?

To przestać frajerować jak jakiś kretyn. Tu się wypowiada osoba na temat co i jak a ty z nieśmiesznymi goframi wyskakujesz? Jak cię to nie obchodzi to stul pysk i idź psu jaja wylizać jak nie masz co robić, bo ja popieram zdanie zdebika, że taki kretynizm powinien być wynagradzany.

2010-07-29, 21:36
Profil E-mail WWW
Ekspert
Ekspert
Awatar użytkownika

Miejscowość: Leżajsk
e mam taka sugestie z wracaniem do klimatu : moze zacznijcie wkoncu filmiki ludziom komentowac tez na forum ??

2010-07-29, 21:55
Profil E-mail
Administrator
Administrator
Awatar użytkownika

Miejscowość: Siemianowice Śl.
Sprawdźcie, czy możecie już normalnie moderować forum.

2010-07-30, 15:56
Profil E-mail WWW
Ekspert
Ekspert
Awatar użytkownika

Miejscowość: Lublin
Pisalem Ci na gg, ze moderacja u mnie juz smiga, ale nie mam rangi i nie moge usuwac warnow. ;)

Pomogłem? Kliknij pomógł.

2010-07-30, 16:52
Profil WWW
Nowy
Nowy

To forum to juz ze tak sie wyraże zeszło na psy -.- 2 dni czekalem az ktos mi odpowie na glupie pytanie dotyczace szelek czy moga byc w ksztalcie y zamiast x ;] Ja jestem za tym jak all ;) wrucic do starego forum i najwazniejsze ZAREKLAMOWAC ZNOWU SHUFFLE

2010-07-31, 00:16
Profil E-mail
Ekspert
Ekspert
Awatar użytkownika

Miejscowość: Kraków
dalej to samo u mnie.
screen: http://i120.photobucket.com/albums/o188 ... /lol-5.jpg

Polecam używanie PM jeśli potrzebujesz ze mną kontaktu.

2010-07-31, 13:49
Profil E-mail
Ekspert
Ekspert

Miejscowość: Oświęcim
Nervarien napisał(a):

używam najnowszego chrome i u mnie wszystko bangla (działa). próbowałeś re-install chrome? ;)

2010-07-31, 21:15
Profil E-mail
Ekspert
Ekspert
Awatar użytkownika

Miejscowość: Kraków
Strawberry napisał(a):
Nervarien napisał(a):

używam najnowszego chrome i u mnie wszystko bangla (działa). próbowałeś re-install chrome? ;)

Chyba mnie nie zrozumiałeś. Mi nie działają funkcje moderatora (usuń, zamknij, przenieś temat itp.) i właśnie ten komunikat wyskakuje.

Polecam używanie PM jeśli potrzebujesz ze mną kontaktu.

2010-08-01, 17:06
Profil E-mail
User
User
Awatar użytkownika

Miejscowość: Rybnik
Cytuj:
A wszystko przez skutera. Po jego filmikach była plaga nowych i znikł klimat bo nikt się prawie nie zna :<

przesadzasz, kazdy sie go uczepil jak mucha na plaster. wydaje sie mi ze to forum troszke sie trzymalo jak on wpuscil shuffle w TV. bo przynajmniej pojawaili sie spamerzy, na ktorych posty az milo bylo odpowiadac, nowe filmiki na warsztacie itp. pozatym chociaz troche dal promo shuffle w polsce, bo czasem gdzies szurajac ludzie sie patrza na mnie jak na ***** ktory uciekl z psychiatryka nie wiedzac co to jest.

od siebie cos zarzucajac. to forum buduja ludzie i to od nich zalezy czy cos z tym zrobia czy nie. jak narazie wszystko sie zapowiada na tak, ale znajac polskie realia choy z tego bedzie, chyba nastal czas kiedy to forum tez dopadl krotki/dlugi kryzys spolecznosciowy. to forum nie ma promocji ale gdyby nikomu to nie przeszkadzalo i kazdy dodal w nazwie filmiku [melbshuffle.pl] juz cos by sie pojawilo. to tyle narazie odemnie, bd sie jeszcze kiedys rozczulal zegan,

2010-08-03, 00:45
Profil E-mail
Ekspert
Ekspert
Awatar użytkownika

Miejscowość: BatoRy CiTy.
Shadyx napisał(a):
Cytuj:
A wszystko przez skutera. Po jego filmikach była plaga nowych i znikł klimat bo nikt się prawie nie zna :<

przesadzasz, kazdy sie go uczepil jak [...] bd sie jeszcze kiedys rozczulal zegan,

Image

/i gdzie teraz Ci Twoi spamerzy:>/

2010-08-03, 18:08
Profil E-mail
Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.   [ 129 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  Następna

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość